Mina not so guilty pleasures

Jag gillar inte termen guilty pleasure av den enkla orsaken att det känns ju inte som en pleasure, ett nöje, om man får dåligt samvete av det? Är det en njutning i ens liv så ska man inte känna sig skyldig säger jag. AmIRight?

Så idag ska jag berätta om mina not so guilty pleasures. För alla har vi våra speciella små nöjen i vardagen vi njuter av att göra, som kanske inte är vanligt för precis alla andra. Typ som att:


  • Läsa kända profilers kommentarsfält på Instagram

Alltså att scrolla igenom kändisars kommentarsfält är löjligt underhållande. Senast idag läste jag igenom Bianca Ingrossos och DAYMN vad folk har lite att göra när de lägger tid på att vara troll. People love to hate the people they actually love, i guess. Inte är det lätt att vara kändis i 2019, och jag erkänner att det är underhållande läsning för en vanlig jordling som jag. Sorry not sorry.

  • Lyssnar på en podcast som handlar om två brudars kärlek för Justin Bieber.

Two Less Lonely Girls. Jag är inte ens ett litet fan av han, utan mer av ena podd värden Corinne Fisher. Podden handlar som tur inte bara om JB utan främst om att vara ett hardcore fan, om stora kändisnyheter och allt vad det innebär. Inte den smartaste podden jag hör på, men den ger så mycket annat viktigt. Man kan relatera om man är ett stort fan av någon, man får det nyaste skvallret från Hollywood och framförallt så är den underhållande då båda värdarna är stand up komiker. Win win win!

  • SAY YES TO THE DRESS

Okej, så hela TLC kanalen är en av mina bästa morgonnöjen. Tänk er att laga frukost, sätta säg vid tvn och äta den lagade frullen och bara slötitta på när amerikanska brudar tar med sin familj till Kleinmans bridal och letar efter DEN klänningen inför sitt bröllop. Ibland går det smärtfritt och de hittar sin bröllopsklänning utan problem, och ibland är det en sur och avundsjuk släkting som dissar klänningarna en efter en tills bruden tvekar på hela sin existens. Men då kommer ägaren Randy alltid till undsättning och pratar vett i släkten, och bruden säger yes to the right dress. Äääh, visst är det ett härligt morgon tidsfördriv. Funkar även med House Hunters, 90 day fiancée & Naked and afraid.

  • Binge kollar videoklipp på Facebook

Jag är den som ser på en kort video på fb och tjoff så har jag exempelvis kollat igenom 15 klipp av en golden retriever som heter Tucker Budzyn (nu följer jag han och vill ha en egen goldis. Influerad much?), eller kollar på snyftstories om övergivna hundar som blir räddade eller djur som återförenas med sina ägare som varit i militären. En gång lipa jag när jag sett ett klipp där par avslöjade att de skulle få barn till sina föräldrar. Who does that? I do! Att kolla klipp och memes är nog både min och Eriks pleasure. Hehe.

  • Att beställa hem mat

Den är relativt ny och jag skäms piku lite för den, faktist. Dels för att det blir dyrt och dels för att vi bor typ i centrum och det är inte långt att gå till butiken för att själv laga maten. Men ibland är man bara hungrig, lat och fejt helt enkelt. Sugen på något fettigt liksom. Som Friends & Brgrs. Onomnomnom.

  • Att topsa öronen

Har sagt det förut, och jag säger det igen. Det är så farligt skönt att topsa öronen. Det är nog en njutning i mitt liv, och en farlig en. Måsta förbjuda mig själv att köpa hem, men när vi flytta ihop kom det en ask med och OOOPS. Min läkare sa att mina öron är irriterade och röda – don’t I know it! Jag vet att det inte är bra, jag vet att det kan sluta dåligt men tammifan vad det är skönt. #TOPSNING4EVAH

  • Ha stenkoll på hur många likes man får på sociala medier.

De flesta av oss gör det, ingen vill säga det högt. Jag räknar mina likes, och jag jämför med mina andra bilder. Inget att skämmas över tycker jag! Jag gillar positiv uppmärksamhet och att få många likes på en bild man själv tycker är kiva och fin så är ju en bekräftelse på att den är det för andra också. Liksom samma om man har nya kläder eller lagat någon god mat – så blir man ju glad av en komplimang. En like – en komplimang, typ! Same same but different! Oooom man bortser från att ibland likear man en bild bara för likeandets skull.

  • Sist men inte minst, men absolut inte en överraskning – binge kolla tv-serier jag sett förut.

Kollade igenom GoT 1-7 på ungefär 2,5 veckor efter att säsong 8 tog slut. Det är ungefär 68 timmar tv. Det är nog en talang och ett stort nöje för mig. Vissa säger slöseri med tid, men NAY I SAY. Om man tycker om en serie så är det ingen skam att se den pånytt. Det är avslappnande. Bekant. Trevligt. Just nu håller jag på med Outlander. Aaah. Obehaglig tortyr, skotsk historia och snygga män (okej en snygg man – Jamie Fraser). Vad är nu bäter än de?

Här var några av säkert många pleasures of mine! Helt tydligt njuter jag av media mest. Hehe.

Vad har du för not so guilty pleasures? Tell me!


CHEEERZ

Annonser

4 reaktioner på ”Mina not so guilty pleasures

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s